Bemutatkozás
Fedezd fel az MVM Képzőközpont izgalmas világát!

 


Az MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft.-t (MVM Képzőközpont) az MVM Csoport tagvállalatai alapították elsősorban az energiaszolgáltatási szektor utánpótlás nevelés támogatására.

Az MVM Képzőközpont két fő profilja, a duális szakképzés és a felnőttképzés.


Duális szakképzés

Duális képzéseinken az egész ország területén öt városban hat telephelyen nagyvállalati környezetben készítjük fel tanulóinkat négy különböző szakmára. Ez azt jelenti, hogy a tanulók nem csak elméleti ismereteket sajátítanak el, hanem a szakirányú oktatás második felétől kezdve aktívan részt vesznek az energiaszektorban végzett felelősségteljes munkában valódi munkahelyi környezetben.
A tanulók a képzés során lehetőséget kapnak üzemlátogatásokra is, ahol betekintést nyerhetnek az MVM csoport különböző tagvállalatainál folyó szolgáltatási és termelési munkába. Ezáltal valós képet kaphatnak a szektor működéséről és a feladatok sokszínűségéről.
Az MVM Képzőközpont kiemelten fontosnak tartja a munkahelyi kapcsolattartást és az ügyfélorientált szemlélet erősítését. Ezért olyan magasan képzett trénerekkel dolgozunk együtt, akik segítségével a tanulók kommunikációs tréningeken is részt vehetnek. Ezek az élményszerű képzések nem csak a szakmai készségek fejlesztését segítik, hanem a tanulók kommunikációs képességeit is erősítik, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony és sikeres munkavégzéshez.

Az MVM Képzőközpont által nyújtott lehetőségeknek köszönhetően a fiatalok izgalmas és sokoldalú tapasztalatokkal gazdagodhatnak a szakképzés során, amelyek elősegíthetik sikeres karrierjüket az energiaszolgáltatási szektorban.


Felnőttképzés

Napjainkban egyre inkább felértékelődött a szaktudás, munkaerőpiaci előnyre tehet szert az a munkavállaló, aki folyamatosan képezi magát. Az MVM Képzőközpont reagálva a piaci igényekre 2022 januárjától már felnőttképzési engedéllyel is rendelkezik, mely nem csupán a munkavállalók továbbképzésének biztosítására szolgál, hanem felnőttképzéseinkre minden olyan karrierváltáson, kompetenciaszint emelésen gondolkozó érdeklődőt várunk, aki piacképes, iparági tudást szeretne szerezni.

Az MVM Képzőközpontban sokféle az energetikai szektorhoz kapcsolódó szakmai képzés elvégzésére van lehetőség. Elismert oktatóinktól nem csak szaktudást, de országosan elismert szakmai képzettséget szerezhetsz.